Spruit&Thuis

eten met een verhaal

  • Home
  • Afhalen
  • Aanschuiven
  • Catering
  • Over
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Facebook
BESTEL

Maandag 19 juni ossobuco, polenta en tiramisu

16 juni 2023

Tiramisu is zo’n toetje dat ik al honderden keren gemaakt heb, en iedere keer smaakt het weer nét even anders, met whisky, kwark of citroenschil. Maar eigenlijk vind ik hem in z’n pure vorm het allerlekkerst: dooiers met suiker, mascarpone, eiwit en een beetje slagroom. Helaas worden de dooiers met dit warme weer snel slap bij het kloppen, dus nu heb ik de timer erbijgezet: 6 minuten met de mixer, dan zijn ze stijf en bijna wit. Smelt daarna weer weg in je mond… Op maandag 19 juni te proeven, met vooraf ossobuco, gebakken polenta en Italiaanse salade. Geef je hier op voor maandag 19 juni  10.00 uur. Hoofdgerecht € 11,50, toetje € 3. 

Categorie: afhaalmenu Tags: tiramisu

onderwerp

  • aanschuiftafel
  • acties
  • afhaalmenu
  • experiences
  • in het nieuws

berichten

  • Maandag 2 juni vlierbloesempannacotta, couscous en aubergine
  • Aanschuiftafel met aardbeien en asperges op 13 juni
  • Maandag 26 mei Vlaams stoofvlees, frieten en Luikse wafels
  • Home
  • Afhalen
  • Aanschuiven
  • Catering
  • Over
  • Nieuwsbrief
  • Contact

Copyright © 2025 Spruit&Thuis, Overveen · 06 4020 9095