Maandag 14 februari is het Valentijnsdag, en ook bij Spruit & Thuis kunnen we daar niet omheen. Ook al ben ik al 36 jaar gelukkig met André, bij een overdaad aan roze hartjes en strikjes neemt hij beslist de benen. Zonder al te sentimenteel te worden staat er daarom op 14 februari een aangepast Valentijnsmenu op de rol: een goudgele polenta met een feestelijk ingepakt pakketje vol courgette, tomaat, broccoli en andere groenten. Toevallig is vriend Jan, die iedere week met zijn bakjes de keuken opvrolijkt, ook die dag jarig en dat maakt het extra feestelijk op 14 februari. Speciaal op zijn verzoek doen we er knapperige chipolataworstjes bij van slagerij Mabrouk. En als toetje natuurlijk de ultieme verleider en onvolprezen Spruit & Thuisklassieker: frambozenmeringue van Ottolenghi met room en rozenblaadjes. Geef je hier op voor maandag 14 februari 10.00 uur. Hoofdgerecht € 10, toetje € 2,50.