Spruit&Thuis

eten met een verhaal

  • Home
  • Afhalen
  • Aanschuiven
  • Catering
  • Workshops & dinners
  • Over
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Facebook
BESTEL

Maandag 14 november quiche lorraine en crème brûlée

11 november 2022

Ik wandelde begin november door de Elzas en zoals altijd stond ik weer versteld van de flair  waarmee de Fransen de heerlijkste gerechten op tafel toveren. De kilo’s die ik er overdag af wandelende kwamen ’s avonds met dubbele snelheid retour, maar dat was niet erg. Op de terugweg kochten we bij de boeren uit de vallei nog snel wat wereldberoemde Munster kaas en even verderop vulde de Cave de Turckheim onze wijnvoorraad aan met pinot noir, riesling en een fles fantastische druivenpitolie. Geïnspireerd op dit alles maak ik op maandag 14 november een quiche lorraine met biologisch spek en een salade verte, uiteraard met een dressing van druivenpitolie, en als toetje een crème brûlée. Bon appétit! Geef je hier op voor maandag 21 november 10.00 uur. Hoofdgerecht € 10, toetje € 2,50.

Categorie: afhaalmenu Tags: Elzas, Munster kaas

onderwerp

  • aanschuiftafel
  • acties
  • afhaalmenu
  • experiences

berichten

  • Paasdiner om af te halen
  • Maandag 20 maart Turkse filodeegrolletjes en abrikozentaart
  • Maandag 13 maart vega bitterballen, terrine en appel met vanillesaus
  • Home
  • Afhalen
  • Aanschuiven
  • Catering
  • Workshops & dinners
  • Over
  • Nieuwsbrief
  • Contact

Copyright © 2023 Spruit&Thuis, Overveen · 06 4020 9095